HHSK2017 HHSK2017

HANDIG:

Bezoeken

Maasboulevard 123 * 3063 GK Rotterdam

bellen & mailen

Telefoon: 010 45 37 200 * E-mail: info@hhsk.nl

schrijven

Postbus 4059 * 3006 AB Rotterdam

Welkom

Profiel  –  Vlaggenschepen  –  Criteria

Beste jury, maak kennis met ons hoogheemraadschap!

Hartelijk welkom op deze speciale website. U vindt hier informatie die in grote lijnen een beeld geeft van ons: het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK). 

Totstandkoming van deze inzending

Wat trots zijn op ons hoogheemraadschap betekent, is niet altijd duidelijk. Onder collega’s bestaat wel consensus dat wij een leuk waterschap zijn. Maar wat is ‘leuk’? En op onderdelen zijn wij nog niet tevreden met hoe wij ons werk doen. Moet je dan wel meedoen aan deze uitdaging? Wij vinden toch van wel. De ambitie om jezelf te verbeteren, vraagt juist om te onderzoeken en te tonen waar je tevreden en trots op bent. Dit nodigt uit om je nog verder te verbeteren, je persoonlijk record te verbreken.
Wij hebben iedereen binnen onze organisatie gevraagd om voor deze nominatie mee te denken. Jong, oud en medewerkers van alle afdelingen zijn samen aan de slag gegaan om ons verhaal te vertellen. Dat past bij ons. Ons werk draait om mensen en ieders inbreng wordt gewaardeerd.

Opbouw

Onze inzending bestaat uit een profiel van onze organisatie, de onderbouwing bij de zeven criteria en drie ‘vlaggenschepen’ die ons werk illustreren.
Het profiel schetst het unieke karakter van ons hoogheemraadschap dat met één been in de drukke Randstad staat en met het andere in het weidse Groene Hart. De zeven criteria hebben we onderbouwd en gekoppeld met onze missie, doelen, waarden en kwaliteiten. De vlaggenschepen zijn toonbeelden waarin alle criteria tot hun recht komen. Deze projecten zitten alle in een andere fase. Het project Eendragtspolder is gerealiseerd, wordt gebruikt en zorgvuldig gemonitord. Het project AquaReUse is een innovatief project dat wordt beproefd in de praktijk. Het a-typische dijkversterkingsproject KIJK zit nog in de voorbereidende fase.

 

 


Miriam van Kuijk, secretaris-directeur:
”Veel leesplezier namens alle medewerkers.”

 

 

 

SNEL NAAR: